Představení nových produktů - doplňky

Milé mariellky, 

již v pondělí se budou představovat naše nové 3 produkty - pleťové krémy. Spolu s nimi Vám ale představíme i další produkty, mezi které patří - Pusinka, Čelenka a Štětec

Pusinka

Pusinka je skvělá vychytávka k našim pleťovým maskám! Pokud ji chcete využít na maximum, stačí když vložíte masku do otvoru a protáhnete ji, a vymáčknete z ní uplné maximum! Navíc ji dáváme k nákupu nad 500,- jako DÁREK!

Kosmetická čelenka

Čelenku jsme nechali vyrobit na vaše přání. Je z příjemného froté materiálu a je na suchý zip. Můžete ji využít při nanášení masek nebo makeupu a už vám tak nebudou nikde překážet vlasy! Čelenku máme v béžové a růžové barvě a je na ní vyšité naše logo Marielli! (není vidět na fotce)

Kosmetický štětec na nanášení pleťových masek

Tento štětec je uzpůsoben tak, že s ním zaroveň můžete provádět liftingovou masáž obličeje. Místo štětinek naleznete silikonový trojúhelník, díky kterému se vám bude maska krásně aplikovat. Doporučujeme před použitím navlhčit. K nákupu nad 800,- ho získáte jako DÁREK! 

 

Tak který doplněk využijete nejvíce a nesmí vám chybět? Už brzy bude spuštěn prodej, tak sledujte naše sociální sítě, ať Vám nic neunikne.

Instagram: @marielli_cosmetics

Facebook: Marielli cosmetics