Tisková zpráva červen

Zdravíme Vás, 

Tento měsíc pro Vás máme spoustu novinek, které Vás jistě nadchnou, stejně jako nás. První novinkou jsou pleťové masky - rozhodli jsme se z našich masek vytvořit kompletní duhu a tak v naší nabídce najdete již pleťovou masku, z každého druhu jílu. Nové masky jsou z jílu červeného, žlutého a fialového. 

1) Pleťová maska Narcis - Obsahuje žlutý jíl, hořčičný olej a prášek z medu. Tato maska je vhodná na všechny typy pleti a její aplikace je stejná, jako u všech našich předchozích masek - nanesete na pleť, necháte působit 10-15min a opláchnete. 

 

2) Pleťový peeling Srdcovka - Tato maska je upravdu unikátní - obsahuje červený jíl, šípkový a malinový olej a jako exfoliant v masce najdete malinová a jahodová zrníčka společně s šípkovým exfoliantem. Díky vůni grepu a limetky je maska opravdu svěží a pleť je díky této masce dokonale rozzářená a vyčištěná. 

 

3) Pleťový peeling Šeřík vhodný na aknózní pleť - že je barva tohoto roku fialová? To tedy je! Tato maska obsahuje fialový jíl, makový olej a olej z ostropestřce mariánského. Jako peeling jsou použity perly z ricínového oleje, nezní to přímo kouzelně? Při výběru vůně jsme se drželi stejnobarevných květin a plodin - proto jsme zvolili borůvku a fialku. 

 A jelikož se nám začíná oteplovat, rozhodli jsme se rozšířit naši řadu květinových osvěžujících vod. 

1) Marokánka - květinová voda z geránia je ideální především pro suchou, popraskanou nebo problematickou pokožku, má zklidňující účinky a podporuje přirozenou hydrolipidovou vrstvu pleti. Hydrolát z geránia pleť lehce vyčistí, tonizuje ji a má lehce stahující účinky. Pokožka po jeho aplikaci zůstane příjemně zklidněná a svěží.

 

2) Pan snílek - Nemohli jsme zapomenout ani na pány, proto pro ně máme připravenou meduňkovou vodu, která čistí a posiluje pokožku. Je vhodná ke každodenní hydrataci pleti nebo na osvěžení během dne. Vodu lze použít na zklidnění pleti po holení. Meduňka má velice pozitivní účinky na spánek, doporučujeme ji aplikovat před spaním na polštář.

 

Doufáme, že se Vám naše novinky zalíbí. 

 

S úctou 

 

Natálie Marie Ernestová 

Marielli cosmetics