Březnové novinky na našem eshopu - tisková zpráva

Březnové novinky na našem eshopu 

 

Vážení, 

Dovolte mi, abych Vám představila naše novinky na eshopu v měsíci Březen. Tento měsíc došlo ke změně obalů našich pleťových krémů, nově najdete tyto produkty ve skleněných 50ml lahvičkách se zlatou pumpičkou. 

Ve stejných obalech naleznete i novou pánskou řadu, která se skládá z třech pleťových krémů - pan božský, pan čáryfuk a pan král. Následně z dvou pečujících masek - pan čtyřlístek a pan tulipán a v neposlední řadě naleznete nově na našem eshopu i pana fešáka, to je čistící pěna pro pány. 

Krátce o produktech: 

Pan božský - hydratační pleťový krém pro všechny typy pleti s ochranou před zářením z monitoru díky aktivní látce Blue Lipoactiv. Složen z kvalitních másel a olejů dodávajících pleti potřebnou hydrataci a péči. Díky malinovému oleji má krém i SPF faktor v rozmezí 15-20. 

Pan čáryfuk - pleťový krém vhodný na aknózní a začervenalou pleť. Tento produkt díky aktivním látkám Seboclear a Clear Lipoactiv pomáhá redukovat známky akné, navíc pleť hydratuje a vyživuje. Díky malinovému oleji má krém i SPF faktor v rozmezí 15-20.

Pan král - pleťový krém vhodný pro zralou pleť, který obsahuje aktivní látky Lift lipoactiv a Young lipoactiv, u kterých je klinicky dokázáno, že během 28 dní redukují mírné vrásky. Díky malinovému oleji má krém i SPF faktor v rozmezí 15-20.

Pan tulipán - pleťová maska vhodná pro všechny typy pleti. Má hydratační účinky a odstraňuje odumřelé buňky.

Pan čtyřlístek - pleťová maska vhodná na aknózní pleť. Doporučuji používat lokálně (nanést pouze malé množství na pupínek a nechat po dobu 10-15minut) nebo přímo na celý obličej. Můj tip - doporučuji masku smývat pomocí pana fešáka, více tak napomůžete potlačení projevů akné. 

Pan fešák - čistící mléko v podobě pěny. Skvělý pomocník pro aknózní pleť díky tea tree olejíčku a rozmarýnu. Vhodný ale na všechny typy pleti. Skvělý na odlíčení a na vyčištění pleti. 

 

Zmiňovanou novinkou jsou naše krémy - Andělka, kouzelnice a královna v novém obalu. Gramáž 50ml zůstává stejná, pouze jsme vyměnili hliníkový obal za skleněnou lahvičku se zlatou pumpičku. 

Krátce o produktech: 

Andělka - hydratační pleťový krém pro všechny typy pleti s ochranou před zářením z monitoru díky aktivní látce Blue Lipoactiv. Složen z kvalitních másel a olejů dodávajících pleti potřebnou hydrataci a péči. Díky malinovému oleji má krém i SPF faktor v rozmezí 15-20.

Kouzelnice - pleťový krém vhodný na aknózní a začervenalou pleť. Tento produkt díky aktivním látkám Seboclear a Clear Lipoactiv pomáhá redukovat známky akné, navíc pleť hydratuje a vyživuje. Díky malinovému oleji má krém i SPF faktor v rozmezí 15-20.

Královna - pleťový krém vhodný pro zralou pleť, který obsahuje aktivní látky Lift lipoactiv a Young lipoactiv, u kterých je klinicky dokázáno, že během 28 dní redukují mírné vrásky. Díky malinovému oleji má krém i SPF faktor v rozmezí 15-20.

Ve skleněných lahvičkách najdete i naše hydroláty - levandulový a růžový. Tentokrát lahvičku doplní zlatá střička a skvěle tak bude ladit s našimi pumpičkami na krémech. 

Krátce o produktech: 

Francouzka - levandulová voda 50ml dovážená z Francie. Má zklidňující účinky a lze používat jako osvěžovač vzduchu, jako zklidňující mlhu na polštář před spaním, nebo jako tonikum na dočištění pleti. 

Bulharka - růžová voda 50ml. Má blahodárný účinek na naší pleť i mysl. Doporučuji na dočištění pleti nebo nastříkat do délek vlasů pro snadnější rozčesávání. 

 

Nově jsme také na eshop přidali polibek z lásky. Jde o 10ml balzám na rty v papírovém obalu. Složení - bambucké máslo, kokosový olej, včelí vosk, med, mandlový olej. 

Náš bestseller Pěnilka je nyní i v 150ml balení. Jde o odličovací mléko, které se při aplikaci změní v pěnu. Krásně odlíčí, vyčistí a navíc i hydratuje. Obsahuje rozmarýn a tea tree oil a díky těmto látkám vyhlazuje a zmírňuje známky akné. 

Mezi nové doplňky na našem eshopu patří kosmetická taštička s logem Marielli v růžové barvě s puntíky a také kosmetická čelenka s naším logem. Dále mohu nabídnout i masážní srdíčko gua sha. Všechny produkty je možné dodat velkoobchodně. 

Výhodné a dárkové balíčky 

Nově přicházíme i s dárkovým balením. Produkty jsou zabaleny v papírové taštičce se samolepkou, co balíček obsahuje. Jde o tyto balíčky s tímto složením. 

  • Krásná dáma - maska pomněnka, krém královna, medový polibek 
  • Pryč s akné - maska hortenzie, krém kouzelnice, pěnilka 
  • Pryč s akné pro pány - maska čtyřlístek, krém čáryfuk, pan fešák 
  • Dárkový balíček pro pány - maska pan tulipán, krém pan božský, pan fešák 
  • Dárkový balíček pro paní učitelku - krém na ruce rukavička, balzám na rty medový polibek (dostupný od května)
  • Dárkový balíček láska - masážní srdíčko gua sha, balzám na rty Polibek z lásky

 

 

Tímto Vám chci ze srdce poděkovat za Vaší přízeň. 

S úctou 

Natálie 

Marielli cosmetics